Τι είναι η Kenexe

και τι προσφέρει

Ετυμολογία

Το όνομα kenexe αποτελείται απο τα συνθετικά ken και exe. Το ken σημαίνει ξέρω, αναγνωρίζω, έχω τη γνώση ή την κατανόηση. Το exe είναι τα αρχικά της λέξης exelixis που σημαίνει πρόοδος, βελτίωση, επόμενο στάδιο.

Όραμα

Όραμα μας είναι η Kenexe να γίνει πηγή επιστημονικά τεκμηριωμένης γνώσης που θα προάγει το ευ ζην μέσα από την πνευματική, σωματική και ψυχική υγεία.

Στόχος μας

Στόχος μας είναι να εφαρμόσουμε σύγχρονες μεθόδους εκπαίδευσης χρησιμοποιώντας τα καλύτερα φυσικά και τεχνολογικά μέσα της εποχής μας, για να μεταλαμπαδεύσουμε την γνώση σε αυτούς που εστιάζουν στην εξέλιξη τους και την καινοτομία.

Αυτή η εξειδικευμένη γνώση που προσφέρεται από τις μεγαλύτερες ομοσπονδίες και οργανισμούς ανά τον κόσμο, με την δική μας παρουσία, γίνεται πλέον προσιτή και μπορεί εύκολα να αποκτηθεί. Αναγνωρισμένοι επαγγελματίες κάθε κλάδου με τη φυσική τους  παρουσία, μέσω webinar ή on line σεμιναρίων είναι πλέον δίπλα σας.

Γιατί στην kenexe πιστεύουμε πως η εξέλιξη είναι αποτέλεσμα της γνώσης και η γνώση βασικό στοιχείο για την εξέλιξη.

TOP

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

Με την εγγραφή σας στο Newsletter της Kenexe αποδέχεστε τους όρους χρήσης και την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας.

Επιμορφωτικά Σεμινάρια

Υπηρεσίες & Προϊόντα Υγείας - Ευεξίας


X