Anatomy Basic Course (ABC)

Part 2

Σεμινάριο Anatomy Basic Course (ABC)

Η Νέα Ανατομία του 21ου αιώνα είναι πρωτοποριακή. Μεταβάλει την κατανόηση μας απο την εκμάθηση των εκφύσεων, καταφύσεων και ενέργειας των μυών (δισδιάστατο) στην πολυδιάστατη αρχιτεκτονική της ζωής: συνδεδεμένη, αυτό ωθούμενη, ολόκληρη. Η κατανόηση της Fascia έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο η ανατομία αντιλαμβάνεται την κίνηση, προσφέροντας ένα νέο χάρτη μυοπεριτονιακών συνεχειών. H Fascia μετακίνησε την δυσδιάστατη εικονική κλασσική ανατομία προς τις ανατομικές γραμμές γεοδονικών μεσημβρινών που καλύπτουν το σώμα.
Ας αναλογιστούμε την δυνατότητα να διευρύνουμε την κατανόηση μας ακομα περισσότερο, στην πολυδιάστατη περιοχή του πως αναπνέουμε και πως κινούμαστε, αναλύοντας αυτές τις λειτουργίες λεπτοφειώς και λεπτομερώς.
Ας αναλογιστούμε την πιθανότητα, το κύτταρο, το όργανο, ο οργανισμός έχουν κάτι κοινό με κάθε οργανισμό στο πλανήτη?

Ημερομηνία

Θα ανακοινωθεί σύντομα

Τοποθεσία

Αποστολοπούλου 75
152 31 Χαλάνδρι

Το Anatomy Basic Course (ABC) ξεκινά απλά, με βάση την φύση. Σε παίρνει απο το χέρι και σε οδηγεί βιωματικά μέσα από την εφαρμογή, την κίνηση και την διαδραστική διδασκαλία στην ιστορία του πως έχουμε σχηματιστεί. Δημιουργούμε τους ιστούς μας μέσα απο γενετικές πληροφορίες και κινητικούς κώδικες όπου χρησιμοποιούμε για να μεταμορφώσουμε αυτό που είμαστε σε αυτό που είμαστε …Οι κώδικες υπάρχουν βαθειά μέσα στην γεωμετρία της φύσης, στο κοσμικό σύμπαν, στο μακρόκοσμο και τον μικρόκοσμο, μέσα απο τους οποίους εκφράζει εκπληκτικές παραλλαγές.

Ας αναλογιστούμε την πιθανότητα να υπήρχαν ξεκάθαρες και προσβάσιμες εξηγήσεις για το πως κινούμαστε από στιγμή σε στιγμή-μια ανεπανάληπτη ερμηνεία

Ας αναλογιστούμε την δυνατότητα να μπορούμε να κατανοήσουμε την ζωντανή αρχιτεκτονική του σώματος μας μέσω μιας αισθητιριακής παράστασης?

Το σεμινάριο Anatomy Basic Course (ABC) μας οδηγεί στο να κατανοήσουμε πως δημιουργούνται οι αισθήσεις μας …να νιώσουμε από τι είμαστε φτιαγμένοι.

• Γυμναστές
• Φυσικοθεραπευτές
• Προπονητές
• Χειροπράκτες
• Οστεοπαθητικούς
• Manual therapists
• Δασκάλους πολεμικών τεχνών
• Εκπαιδευτές
• Pilates Instructor
• Yoga Instructor
• Gyrotonic, Bodybliss
• Θεραπευτές Rolfing κ.α

Ως Δασκάλα Yoga, χειρoθεραπεύτρια, εκπαιδεύτρια, συγγραφέας και εισηγήτρια, η Joanne Avison είναι παθιασμένη με την Νέα Επιστήμη της Αρχιτεκτονικής του Σώματος. Η δουλειά της περιλαμβάνει συγγράμματα (YOGA: Fascia Anatomy & Movement, Handspring 2015) και παρουσιάσεις διεθνώς πάνω στην Fascia, την εμβιοτασοακαιρεότητα και την Ανατομία του 21ου αιώνα, σε χειροθεραπευτές και επαγγελματίες της κίνησης. Ως πρώιμο μέλος της ομάδας μελέτης της εμβιοτασοακαιρεότητας η Joanne έχει μεγάλη εμπειρία στις εργαστηριακές διατομές σε παρασκευάσματα. Oι ενημερωμένες παρουσιάσεις της σχεδιάζονται με σκοπό να είναι χρήσιμες στους δασκάλους και τους πρακτικούς παρέχοντας την βασική λογική για να προάγουν την πρακτική τους ανεξάρτητα απο την εξιδίκευση τους. Η φιλοσοφία της είναι απλή «Αν γνωρίζεις την βασική λογική του σώματος, αυτό που κάνεις θα δουλέψει» Joanne Avison, MMS,KMI,CTK,C-IAYT,E-RYT500

Διάρκεια: 15 ώρες

Ημερομηνίες και Ώρες Διεξαγωγής: Θα ανακοινωθεί η ημερονηνία σύντομα
Τόπος Διεξαγωγής: Kenexe, Αποστολοπούλου 75 152 31 Χαλάνδρι 1ος  Όροφος

Κόστος:

 

Part 2:

Early Bird: 360,00 €

Κανονική Εγγραφή: 410,00 €

 

Τράπεζα Πειραιώς
Αρ. Λογαριασμού: 5083 089 591 334
IBAN: GR30 0172 0830 0050 8308 9591 334
Όνομα Δικαιούχου: KENEXE I.K.E.
Τράπεζα Alpha Bank
Αρ. Λογαριασμού: 984 002 330 000 287
IBAN: GR82 0140 9840 9840 0233 0000 287
Όνομα Δικαιούχου: KENEXE I.K.E.

Παρακαλούμε να στείλετε με e-mail την απόδειξη κατάθεσης.

Επικοινωνία: info@kenexe.gr

Κάντε Κράτηση Τώρα!

(*) Υποχρεωτικά πεδία.

TOP

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

Με την εγγραφή σας στο Newsletter της Kenexe αποδέχεστε τους όρους χρήσης και την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας.

Επιμορφωτικά Σεμινάρια

Υπηρεσίες & Προϊόντα Υγείας - Ευεξίας