Επιμορφωτικά Σεμινάρια - Υπηρεσίες Υγείας & Ευεξίας

Αθηνά Βιτώρη

Η Αθηνά Βιτώρη βρίσκεται στο χώρο της υγείας και της άσκησης πάνω από είκοσι χρόνια. Από το 2001 διατηρεί το Studio Soma, ένας χώρος που εξειδικεύεται στην εκγύμναση την αξιολόγηση και εξισορρόπηση του ανθρώπινου σώματος.

Τα τελευταία δεκατέσσερα χρόνια η Αθηνά διδάσκει και οργανώνει σεμινάρια με εισηγητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η Αθηνά το 1996 αποφοίτησε από το Αμερικάνικο Κολλέγιο και πήρε Bs στην διοίκηση επιχειρήσεων.
Το 1997 αποφοίτησε απο την σχολή GR.A.F.T.S (Greek aerobic and fitness training School. To 1999 έφυγε για τον Καναδά όπου και παρέμεινε για ένα χρόνο και πιστοποιήθηκε από την Stott Pilates (full certification). Το 2000 πήρε την αντιπροσωπία της Stott Pilates στην Αθήνα και πιστοποίησε πάνω από εκατό γυμναστές σε Αθήνα, Κύπρο και Τουρκία.

Από το 2000 – 2005 εκπαιδεύτηκε στο Manual Muscle Testing στο Toronto του Καναδά από τον Scott Forhan με τον οποίο συνέχισε να συνεργάζεται μέχρι το 2010. Οργάνωσε σεμινάρια και δίδαξε δίπλα στον Scott την τεχνική Manual Muscle Testing για πάνω από πέντε χρόνια.

Το 2006 ξεκίνησε τις σπουδές της στην Σωματοψυχοπαιδαγωγικη όπου και ολοκλήρωσε λαμβάνοντας πανεπιστημιακό δίπλωμα από το πανεπιστήμιο Pesoa της Πορτογαλίας.

Το 2012 ξεκίνησε σπουδές στη φυσικοθεραπεία για δυο χρόνια την ίδια εποχή έφευγε στην Γαλλία όπου παρακολούθησε την σχολή Fascia Therapy Danis Bois Method (Point a Pui France) τις οποίες και ολοκλήρωσε το 2014 και πιστοποιήθηκε ως Fascia Therapist από την σχολή.

Το 2014 εκπαιδεύτηκε από τον Robert Schliep και την Divo Muller στην μέθοδο Fascial Fitness και μαζί με την συνεργάτη της Ντόρα Περδικάρη ξεκίνησαν να οργανώνουν σεμινάρια Fascial Fitness για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Το 2017 ολοκλήρωσαν την εκπαίδευση τους στο Fascial Fitness σαν Master Trainer στο Fascial Fitness. Είναι Regional Leader της μεθόδου για την Ελλάδα με δικαίωμα να διδάσκουν σεμινάρια.

Η Αθηνά θεωρεί οτι η εξέλιξη και η γνώση ειναι μια συνεχής πορεία και αυτή τη στιγμή σπουδάζει στη σχολή οστεοπαθητικής της Γερμανίας (Osteopathie Schule Deutschand).

logo_kenexe_black