Επιμορφωτικά Σεμινάρια - Υπηρεσίες Υγείας & Ευεξίας

Συχνές Ερωτήσεις

Φυσικών Σεμιναρίων

Τα μαθήματα είναι δια ζώσης, παρακολουθούνται στο Κέντρο Γνώσης & Εξέλιξης της kenexe, οδός Ι. Αποστολοπούλου 75, Χαλάνδρι 152 31.

Κλικ εδώ για αναζήτηση στο Google Maps

 

Στα Ελληνικά, σε περίπτωση που υπάρχει εισηγητής από το εξωτερικό γίνεται ταυτόχρονη μετάφραση κατά τη διάρκεια.

Τα μαθήματα συνήθως έχουν διάρκεια 1-2 ημέρες, ξεκινούν τις πρωινές  ώρες και ολοκληρώνονται τις απογευματινές. Πραγματοποιούνται Σαββατοκύριακα εκτός αν άλλως αναφέρεται.

Ο κατάλληλος εξοπλισμός για την παρακολούθηση του δια ζώσης σεμιναρίου παρέχεται από την kenexe.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας πραγματοποιείται ένα μεσημεριανό διάλλειμα μιας ώρας για την προμήθεια φαγητού.

Τα σεμινάρια πληρώνονται μέσω πιστωτικής κάρτας ή μέσω τραπεζικής κατάθεσης.

Τα μαθήματα της kenexe απευθύνονται σε Γυμναστές, Φυσικοθεραπευτές, Προπονητές, Χειροπράκτες, Οστεοπαθητικούς, Manual therapists, Δασκάλους πολεμικών τεχνών, Εκπαιδευτές, Pilates Instructor, Yoga Instructor, Gyrotonic, Bodybliss, Θεραπευτές Rolfing κ.α

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα λάβεις αυθημερόν ή μέσω με email το αντίστοιχο πιστοποιητικό παρακολούθησης από την kenexe και τους εξειδικευμένους διεθνείς οργανισμούς που συνεργαζόμαστε.

Online Σεμιναρίων

Τα μαθήματα είναι διαδικτυακά και μπορείς να τα παρακολουθήσεις από όπου βρίσκεσαι. Με την προϋπόθεση ότι έχει προηγηθεί η αντίστοιχη αγορά και εγγραφή στο Σεμινάριο.

Τα μαθήματα παρέχονται με τη μορφή υποτιτλισμένων μαθημάτων-βίντεο στα Ελληνικά (prerecorded videos on demand). Σε ορισμένες περιπτώσεις υπάρχουν Σεμινάρια και στην Ελληνική γλώσσα.

Τους ενεργοποιείς πατώντας το κουμπί CC στο αντίστοιχο βίντεο που θέλεις να παρακολουθήσεις. Με τον ίδιο τρόπο απενεργοποιούνται οι υπότιτλοι.

Μπορείς να δεις το αναλυτικό βίντεο με τις οδηγίες χρήσης της μαθησιακής πλατφόρμας της kenexe, κάνοντας κλικ εδώ

Η πρόσβαση στα αγορασθέντα Σεμινάρια δεν έχει διάρκεια λήξης, εκτός εάν άλλως αναγράφεται στην περιγραφή του εκάστοτε υπό πώληση Σεμιναρίου. Η πρόσβαση ισχύει μόνο με τη μορφή της περιορισμένης άδειας χρήσης για καθαρά προσωπική χρήση. Αναλυτικές πληροφορίες στους όρους χρήσης, κλικ εδώ

Το Σεμινάριο είναι διαδικτυακό και παρέχεται μόνο OnLine. Μετά την αγορά σου, λαμβάνεις ένα email με το όνομα χρήστη και τον κωδικό, και έχεις πρόσβαση όποτε θέλεις για να το παρακολουθήσεις.

Όχι, η πρόσβαση σου δεν έχει ημερομηνία λήξης, τα στοιχεία εισόδου σου είναι ενεργά για πάντα εκτός της περίπτωσης αναβάθμισης της πλατφόρμας οπότε πιθανώς να σου ζητηθεί να εγγραφείς στην πλατφόρμα εκ νέου!

Θα λάβεις ένα ξεχωριστό email από εμάς με τα στοιχεία εισόδου σου, έλεγξε στο φάκελο με τα ανεπιθύμητα ή τις προσφορές σε περίπτωση που δεν το βρίσκεις.

Κατά την αγορά του Σεμιναρίου δηλώνεται εάν επιθυμείτε απόδειξη ή τιμολόγιο και σας αποστέλλεται ξεχωριστό email από την kenexe, με την απόδειξη ή το τιμολόγιο σε μορφή PDF.

Με την ολοκλήρωση του κάθε Σεμιναρίου θα λάβεις με email το πιστοποιητικό παρακολούθησης. Σε περίπτωση που για το Σεμινάριο απαιτούνται εξετάσεις, υπάρχει η προϋπόθεση της επιτυχούς συμπλήρωσης των απαντήσεων.

Δεν βρήκες αυτό που ψάχνεις;

Συμπλήρωσε τη παρακάτω φόρμα και θα σου απαντήσουμε.

logo_kenexe_black