Επιμορφωτικά Σεμινάρια - Υπηρεσίες Υγείας & Ευεξίας

Επιμορφωτικά Σεμινάρια - Υπηρεσίες Υγείας & Ευεξίας

Το Fascial Fitness είναι εδώ !

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι μετά από σχεδόν δύο χρόνια αδράνειας το Fascial Fitness είναι έτοιμο για το επόμενο βήμα που τόσο καιρό περιμέναμε.

Η Divo Muller και Daniela Meinl σε συνεργασία με την Blackroll αποφάσισαν να προχωρήσουν στην συνένωση του Fascial Fitness με την Αμερικάνικη Ακαδημία Fascia Training Academy (FTA) και τον Bill Parisi ιδρυτή της σχολής Parisi Speed School.

Το Fascia Training Academy με πολυάριθμους συνεργάτες σε παγκόσμια κλίμακα είναι σε θέση να διευρύνει διεθνώς το Fascial Fitness Brand και τα αντίστοιχα εκπαιδευτικά προγράμματα.

Γνωριμία με το

fta-cropped-transparent-Black-logo

Για να σας δώσω μια σύντομη εικόνα:
Το Fascia Training Academy (FTA) έχει ήδη προσφέρει ένα πρακτικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα fascia training στους προπονητές της Ποδοσφαιρικής Λίγκας των ΗΠΑ (National Football League, NFL), καθώς και σε άλλες ομοσπονδίες επαγγελματικών αθλημάτων κατά μήκος των Ηνωμένων Πολιτειών. Η οργάνωση συγκεντρώνει μερικά από τα κορυφαία μυαλά στον τομέα της έρευνας της fascia και της αθλητικής προπόνησης.

Όλοι μαζί πλέον αποτελούμε ένα αχτύπητο συνδυασμό για να μεταφέρουμε τις πιο σύγχρονες τεχνικές γύρω από τη fascia (Φάσια) σε όλες τις χώρες του κόσμου, μέσα από ενημερωτικά διαδικτυακά προγράμματα, εκπαιδευτικά webinars αλλά και δια ζώσης συναντήσεις.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από τις τελευταίες αυτές συναρπαστικές εξελίξεις θα βρείτε στην ιστοσελίδα του FTA όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα σύντομο εισαγωγικό βίντεο.

Link: https://fasciatrainingacademy.com

Είμαι πολύ αισιόδοξη για την μελλοντική θέση του Fascial Fitness στην χώρο της εκγύμνασης αλλά και της αποκατάστασης διότι η εν λόγω εταιρεία είναι πολύ οργανωμένη και δείχνει  να διαχειρίζεται με πολύ θετικό τρόπο τόσο τους εκπαιδευτές του Fascial Fitness αλλά και όσους έχουν πιστοποιηθεί, θέλουν να αναβαθμίσουν ή να συνεχίσουν την εκπαίδευση τους.

Πρόσκληση σε Webinar

Μετά από επικοινωνία με τον ιδρυτή της Ακαδημίας FTA Bill Parisi αποφασίσαμε ότι ο καλύτερος τρόπος για να γνωρίσετε και εσείς την νέα μορφή που θα πάρει το Fascial Fitness διεθνώς είναι να σας προσκαλέσουμε σε ένα zoom meeting όπου θα έχετε την ευκαιρία να ακούσετε για τα σχέδια του αλλά και να θέσετε  τα ερωτήματα σας. Θα υπάρχει διερμηνεία και θα είναι χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Ημέρα: 25 Νοεμβρίου

Ώρα: 17:30

Meeting Registration - Δήλωση Συμμετοχής

Για να παρακολουθήσετε το free Webinar πρέπει να κάνετε εγγραφή, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και πατήστε REGISTER.

Στην συνέχεια εμφανίζεται η σελίδα Meeting Registration Approved.

Μετά από λίγη ώρα θα σας σταλεί ένα επιβεβαιωτικό email στο οποίο περιέχονται τα στοιχεία σύνδεσης, πατήστε  Click Here to Join για να συνδεθείτε στο Webinar. Εάν δεν βλέπετε το email στα εισερχόμενα, ελέγξτε στα Spam/Ανεπιθύμητα.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ZOOM

Για να συμμετάσχετε στην τηλεδιάσκεψη πρέπει να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή ή στο κινητό σας την εφαρμογή ZOOM από τη διεύθυνση https://zoom.us/support/download.

Σε περίπτωση υπολογιστή, αφού κατεβάσουμε την εφαρμογή στην συνέχεια εκτελούμε το αρχείο εγκατάστασης και κάνουμε sign in με το email που κάνατε την εγγραφή στο Webinar.

Σε περίπτωση κινητού, μπαίνουμε στο Play Store/App Store, κατεβάζουμε και εγκαθιστούμε την εφαρμογή Zoom Cloud Meetings. 


ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ WEBINAR

Την ημέρα της τηλεδιάσκεψης πατάμε το link που μας δόθηκε μέσω επιβεβαιωτικού για να συνδεθούμε στο Webinar. 

Επιλέγουμε την φράση «Join Zoom Meeting», από το email πρόσκλησης

Εισάγουμε το όνομα με το οποίο θα εμφανιζόμαστε στην τηλεδιάσκεψη.

Συμφωνούμε (I agree) με την άδεια χρήσης.

Επιλέγουμε “Call via Device Audio” για να χρησιμοποιήσουμε τον ήχο από το μικρόφωνο του κινητού μας.

Δίνουμε τις απαραίτητες άδειες στην εφαρμογή ZOOM να χρησιμοποιήσει video, ήχο και κλήσεις

Καλή συμμετοχή.

logo_kenexe_black