Επιμορφωτικά Σεμινάρια - Υπηρεσίες Υγείας & Ευεξίας

Μηχανικά Σύνθετα (video)

Η βέλτιστη προπόνηση αφορά τη συ-σύσπαση (co-contraction) – που είναι η ουσία της δημιουργίας ακαμψίας. Πόσο γρήγορα μπορείτε να τρέξετε, πόσο ψηλά μπορείτε να πηδήξετε… όλα εξαρτώνται από την ικανότητά σας να δημιουργείτε ακαμψία. Όταν κάνετε συ-συσπάσεις μέσω του συστήματος της fascia, δημιουργείτε ένα μηχανικό σύνθετο.

Τι είναι τα μηχανικά σύνθετα (mechanical composites); Το σύστημα της fascia διευκολύνει τη συ-σύσπαση (co-contraction) των μυϊκών στρώσεων για να δημιουργήσει απίστευτες ποσότητες ακαμψίας με στόχο τη βέλτιστη παραγωγή δύναμης.

Αυτή είναι μια ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ανακάλυψη για προπονητές και αθλητές. Ο ρυθμός της παραγωγής δύναμης αποτελεί τον απόλυτο στόχο για τις αθλητικές επιδόσεις. Ένα από τα στοιχεία-κλειδιά είναι η ικανότητα δημιουργίας μηχανικού σύνθετου και συ-σύσπασης, η οποία διευκολύνεται από το σύστημα του συνδετικού ιστού της fascia και των νεύρων, το οποίο έχει 6-10 περισσότερες φορές περισσότερους ιδιοδέκτες από τον μυ.

Για την αποτελεσματική εκγύμναση της Φάσια (Fascia) μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα από τα Σεμινάρια του Fascial Fitness, που διοργανώνονται σε τακτικά χρονικά διαστήματα στο κέντρο Gnosis & Exelixis της KENEXE με την επιμέλεια της Αθηνάς Βιτώρη. Πληροφορίες εδώ

Πηγή: Fasciatrainingacademy

logo_kenexe_black