Επιμορφωτικά Σεμινάρια - Υπηρεσίες Υγείας & Ευεξίας

Ντόρα Περδικάρη

Γεννήθηκε στην Αθήνα και από την ηλικία των τεσσάρων ετών μαθήτευσε στην σχολή Ματέϋ χορό και μουσικοκινητική αγωγή ORF. Είναι πτυχιούχος ΒA Major in Dance από το Αμερικανικό Κολλέγιο της Ελλάδας και διπλωματούχος διδασκαλίας χορού από την Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Δέσποινας Γρηγοριάδου. Απέκτησε μεταπτυχιακό από το κέντρο κίνησης και χορού Laban, Goldsmith’s College London, με εξειδίκευση στην κινησιολογία, χορογραφία και αυτοσχεδιασμό. Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων και κίνησης στην Ευρώπη και στην Αμερική : Kinetic Awareness, Alexander technique, Body Mind Centering, Spineworks, Ball therapy, Dance therapy, Reiki, improvisation κλπ.

Στην Νέα Υόρκη είχε την ευκαιρία να μαθητεύσει κοντά στον Erick Hawkins και την L. Dlugosevski. Έχει διδάξει χορό, κίνηση και αυτοσχεδιασμό για πολλά χρόνια σε παιδιά και ενήλικες. Υπήρξε μέλος της θεατρικής ομάδος Χορίκιος, καλλιτεχνική διεύθυνση Γιώργος Γαλάντης, η οποία ερευνά έμπρακτα και θεωρητικά μια νέα προσέγγιση της θεατρικής πράξης μέσω της κίνησης και της σωματικής έκφρασης, θέατρο χωρίς λόγια.

Είναι πτυχιούχος της μεθόδου Pilates, Illium Center of Light της J. Colebourne και είναι από της πρώτες καθηγήτριες Pilates στην Ελλάδα έχοντας διδάξει την μέθοδο πάνω από μια δεκαετία στο Illium Center. Έχει μαθητεύσει ορθοσωμική με την Κα Λένα Τριφωνοπούλου. Είναι πτυχιούχος της Σωματοψυχοπαιδαγωγικής, μέθοδος Danis Bois, με δεκαπενταετή εμπειρία πάνω στην εφαρμογή της μεθόδου στην Ελλάδα. Παρακολουθεί τα σεμινάρια του ενεργιακού Qi Gong με τον Allain Ratie.

Είναι Master Trainer στην μέθοδο Fascial Fitness. Συνεργάζεται με την Αθηνά Βιτώρη στα επαγγελματικά σεμινάρια Fascial Fitness και ερευνούν μαζί τους πιο καινοτόμους τρόπους συνοδείας δια μέσου του σώματος.

logo_kenexe_black